4×4 Cursus Belgie

Cursus  4×4 rijden Belgie     aanrader!

4×4 Cursus Belgie. Een absolute aanrader is onze 4×4 cursus in Belgie particulier.  Een unieke cursus op een prachtige locatie.   In het prachtige gebied van Bilstain ligt een dal doorkruist met twee prachtige beekjes. U zult versteld staan van de grote hoogteverschillen die in korte tijd bedwongen worden. Bij deze cursus leert u hoe u moet rijden in de wildernis. U komt voor verschillende gevaren en problemen te staan en probeer deze maar eens samen op te lossen.


4×4 Cursus Belgie particulier


Er komt veel aan bod bij een 4×4 cursus Belgie. Het rijden van hellingen, het gebruiken van de tussenbalk, het gebruiken van sperren en het nut van differentieel, stuur- en zithouding, banden- en bandenspanning, maar vooral heel veel rijden en het beleven. 4×4 rijden in de meest optimale vorm!

De locatie is erg ruig en omdat het een uitloper is van de Ardennen erg mooi , zo loopt er een beekje door de locatie en moet u niet raar staan te kijken als u ineens een ree of andere wilde dieren weg ziet schieten.


Locatie 4×4 Cursus Belgie particulier

Deze locatie is slechts twintig minuten voorbij Maastricht en ligt een paar km van de snelweg en niet te vergelijken met de locaties in Nederland. 

De prijzen voor 2017 zijn € 199,00 voor een dagcursus met gebruik van onze wagens, inclusief lunch/koffie thee en iets lekkers bij ontvangst. In het middag gedeelte zit een blikje fris en een candybar.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens onze 4×4 cursus:

Het gebruik van tussenbak (hoge / lage gearing)

Het nut en gebruik van sper / differentieels.

Het nut van rijden met lagere banden spaning.

Hoe hellingen te rijden en hoe hellingen af te dalen. 

Uitleg over hoe het terrein te lezen en ervaren hoe het is om elkaar aanwijzingen te geven.

Uitleg en ervaren hoe het is om door water te rijden.
Om u een idee te geven van deze prachtige locatie en wat u allemaal gaat doen, kijk eens naar dit filmpje wat gemaakt is door een van onze gasten.

Schrijft u met 3 personen tegelijk in dan is de prijs 170,- euro pp.

Natuurlijk kan er ook een bijrijder mee, deze betaalt 50,- euro pp. 


De dagen in 2017 voor deze off road cursus zijn:Zondag 19 Maart 2017

Zondag 9 April 2017

Zondag 25 Juni 2017

Zondag 16 Juli 2017

Zaterdag 18 November 2017

 Zondag 19 november 2017

 

Wilt u liever op een eigen datum rijden, dat kan natuurlijk altijd, alleen maken we dan graag een aangepaste offerte voor u.


Contact

Wilt u meer weten over cursus 4×4 rijden Belgie bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

4x4 Cursus Belgie particulier