Quad rijden

Quad rijden biedt alle ingrediënten voor een spectaculair gemotoriseerd (bedrijfs)uitje. Op een avontuurlijk parcours zal voornamelijk de behendigheid een rol spelen. Al snel krijgt u de quad onder controle, gaat u meer snelheid maken en ontdekt u de leukste hindernissen in het parcours. 

Quad rijden als (bedrijfs)uitje op elke gewenste locatie

Quad rijden doet u bij Camel Events op een Yamaha Grizzly quad met automaat, zodat ze ook geschikt zijn voor de minder ervaren bestuurders. Kom naar een van de locaties van Camel Events of wij komen naar u toe om u deze ultieme belevenis te laten ervaren. U kunt bij ons quad rijden met een elk gewenst aantal personen. We bieden u alle ingrediënten voor een geweldig gemotoriseerd uitje.  

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Quad rijden als unieke belevenis

Tijdens het quad rijden zult u merken dat dit ‘racepaardje’ erg wendbaar is. Zo stuurt u gemakkelijk langs alle obstakels die u op het parcours tegenkomt. Quad rijden is intensief en zeker niet eenvoudig. Om te zorgen dat u de quad optimaal bestuurt, moet u uw gewicht goed verdelen. Het is een uitdaging om de ideale combinatie tussen behendigheid en snelheid te vinden. Vanzelfsprekend helpen we u daarbij met praktische tips. 

Quad rijden bij Camel Events

Vanaf welke leeftijd quad rijden?

Iedereen kan quad leren rijden. Bovendien heeft u voor het quad rijden geen rijbewijs nodig. Iedereen vanaf 16 jaar en 1,40 meter kan meedoen. Wij hebben ook kinderquads in het programma zitten voor jongere deelnemers. Onze quads worden ingezet voor bedrijfsuitjes, familie feestjes, een productpresentatie, teambuilding of vergaderbreak.

Veiligheid

Tijden het rijden op een quad is het dragen van een helm verplicht. Deze worden uiteraard bijgeleverd, net als haarnetjes. Voordat u gaat rijden, krijgt u uitleg van één van onze instructeurs, zodat het risico op ongevallen tot een minimum wordt beperkt. Tijdens dit gemotoriseerde uitje staat veiligheid bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. Daar zullen wij daarom ook alert op zijn, zodat genieten en plezier voorop staan. 

Ook heeft Camel Events een zware elektrische quad die bijvoorbeeld gebruikt kan worden op een filmset of in een gebouw, omdat er geen uitlaatgassen vrijkomen.

Wilt u meer weten over een quad rijden bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.