Cursus 4×4

cursus 4x4

De cursus 4×4 van Camel Events wijkt af van de meeste andere 4×4 cursussen.

Cursus 4×4. Zeker voor Particulieren met een eigen 4×4 hebben we brede mogelijkheden. We hebben de beschikking over een aantal prachtige locatie’s in Nederland, Belgie en Duitsland. Door deze locatie’s kunnen we de training aanpassen aan uw doel.Is het alleen voor de lol? Wilt u uw eigen 4×4 leren kennen? Of gaat u juist op reis door een woestijn?


Zelfs off road trainingen met vrachtwagens zijn voor Camel Events een vaak terugkomende training. U kunt onze wagens huren of met uw eigen wagen deelnemen en natuurlijk kunnen we zelfs 4×4 expeditie vrachtwagens voor u regelen. Klik eens op ons filmpje om een beeld te krijgen van de 4×4 cursus in Belgie. Elk jaar organiseert Camel Events een 4×4 cursus in de Belgische Ardennen, u kunt hier met uw eigen wagen deelnemen, maar ook een 4×4 huren.


De wagens die u kunt huren zijn een van onze Range Rovers of Landrover Discovery ‘s. Al vele deelnemers zijn u voorgegaan en kunnen u enthousiast vertellen over de ongekend mooie omgeving onder soms zeer zware omstandigheden.


Locatie cursus 4×4

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

 

Contact

Wilt u meer weten over een cursus 4×4 bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.