4×4 Cursus

Tijdens onze 4×4 cursussen leert u wat u met een offroad voertuig kunt en hoe u welke obstakels moet nemen. We laten u vooral het rijden zelf ervaren. De 4×4 cursus bevat zowel theorie als praktijk over 4×4 rijden, maar het gaat er vooral om dat u zelf veel achter het stuur kunt kruipen.

De offroad trainingen worden gegeven op locaties die bij uw wens passen. Doordat wij op veel locaties in Nederland, Duitsland, en Belgie rijden is de 4×4 cursus voor iedereen uitdagend. Wij hebben Land Rovers Discovery en Range rovers voor de 4×4 cursussen staan. U mag overigens ook met uw eigen off road auto rijden. De 4×4 cursus die we voor u verzorgen beginnen vanaf 3 uur voor het serieuze off road werk, de cursussen tot 3 uur geven een leuk idee, maar zijn meer ter vermaak.

4×4 cursus in groepen

Als u met een groep komt 4×4 rijden kunt u in overleg zelf bepalen wat voor u de einddoelen zijn, wilt u leren om een riviertje veilig over te steken? Of gaat u liever leren hoe u met een Warn Lier moet werken? U wilt graag leren een berg op de juiste manier te bedwingen? Het kan allemaal als u met een groepje enthousiaste 4×4 liefhebbers onze off road cursus zelf samenstelt.

4x4 cursus bij Camel Events

4×4 Cursus België

De trainingen in België zijn van ongekend niveau dankzij de grote hoogte verschillen, steile afdalingen, beekjes en nauwe doorgangen, waar geen enkele locatie in Nederland aan kan tippen. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want deze dagen die ook alleen voor de fun gegeven kunnen worden zijn nauwelijks duurder een 4×4 cursus in Nederland. Dit komt doordat wij een eigen vrachtwagen hebben, waarop we in een keer maar liefst 4 Range rovers of Land Rover Discovery’s mee kunnen nemen.

Om u een beeld te geven van deze dagen kijk eens op onze Bilstain foto en film pagina.

4×4 Cursus Nederland

In Nederland kunnen we onze 4×4 cursussen op verschillende locaties geven, wilt u leren rijden op het strand? Of wilt u met uw 4×4 wagen eerder een training volgen in het bos? Camel Events heeft verschillende mogelijkheden die we graag met u doornemen. Eén van de mogelijkheden is Beekse Bergen in Tilburg, maar ook locaties in Arnhem, Amsterdam en Zwolle zijn beschikbaar.

Een bedrijfsuitje?

Camel Events heeft de gedachtegang van de roemruchte Camel Trophy hoog in het vaandel staan! Stoere mensen die met elkaar zorgen dat we de eindstreep halen, niet het winnen was belangrijk maar het samenwerken. Een uitspraak uit die tijd: Liever onder het muskietennet dan thuis op het hemelbed… Beleef een Land Rover Driving Experience op een van onze locaties en geniet van alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over een 4×4 cursus bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.