Gemotoriseerd

Een gemotoriseerd uitje heeft alles in zich wat een bedrijfsuitje of teamuitje moet hebben. Zo ervaart u snelheid, spanning en een portie adrenaline, wat de ingrediënten zijn voor een memorabel uitje.


Gemotoriseerd uitje bij Camel Events

Voorbeelden van veelgeboekte gemotoriseerde activiteiten bij Camel Events zijn:


1. 4×4 rijden: rijden door het water, over heuvels, zandpaden en diepe gaten. Dit kan op diverse locaties in Nederland en België. U zult zelf veel rijden en bovendien nemen we in deze dag naast praktijk ook een stukje theorie mee. 4×4 rijden is bij Camel Events een feest. Ervaar het zelf.


2. Quad rijden: lekker snelheid maken en door de bossen racen op een quad. De eerste rondes zult u even moeten wennen, maar daarna weet u uw weg door de bochten vast en zeker te vinden. Camel Events zorgt dat er een uitdagend parcours voor u ligt. 


3. 4×4 cursus: we bieden 4×4 cursussen aan in Nederland en België. U zult in een dag veel aan het stuur van de landrover zitten. Ook voor een hapje en drankje is gezorgd. Ervaar het echte off road werk en verder is vermaak het sleutelwoord voor deze dag. Naast deze meest populaire uitjes, hebben we nog veel meer keuze in ons aanbod. Zo is het ook mogelijk om een segway te huren, buggy rijden of Ferrari rijden. Geen enkele gemotoriseerd uitje is te gek voor ons. 


Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van gemotoriseerde uitjes!