Wandelende A

Man klimt in wandelde A om de wandelde A af te maken. De vrouwen ondersteunen hem

Een wandelende A?

Een wandelende A. Het ultieme samenwerken en samen denken. Tijdens uw bedrijfsuitje of dorpsfeest een uitdagende opdracht die op snelheid kan worden gedaan?


U maakt eerst met het hele team met houten palen en touw een A constructie en gaat daarna met het team een parcours afleggen. Deze activiteit is een uitdaging voor het hele team. Doordat we met meerdere gropen tegen elkaar strijden onstaat nogal eens drote hilariteit als blijkt dat de groep die het snelst de palen aan elkaar had geknoopt halverwege toch niet zo goed geknoopt heeft als ze dachten… Weg voorsprong en de groep die meer tijd heeft genomen om alles goed vast te knopen heeft opeens weer kansen om te winnen.

Het lijkt misschien een simpel onderdeel maar dor het bijvoorbeeld uit te breidn met een aantal opdrachten waarmee je de onderdelen kunt verdienen is het ineens een onderdeel waarbij heel veel verschillende skills nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan knopen , wiskunig inzicht , leiderschap)


Neem geheel vrijblijvend contact op.


Locatie wandelende A

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte? De spullen van Camel Evenst zijn makkelijk te transporteren en wij komen graag naar u toe met onze spullen om uw event tot een succes te maken.

 

Contact

Wilt u meer weten over de Wandelende A van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.Neem gerust conttct op met een van onze adviseurs, zij helpen u graag op weg (of liever nog er vanaf de paden op) om uw bedrijfsuitje met wandelende A of een van onze andere activiteiten tot een onvergetelijke dag te maken.