Klimtoren

klimtoren

Onze klimtoren is ruim 7 meter hoog en op bijna elke locatie neer te zetten

Klimtoren. Vind je hoog klimmen eng maar wil je wel klimmen, je kan hem ook als boulderwand inzetten, ruim 15 meter kun je dan in de breedte klimmen.

Volg de route die op de 3 verschillende wandn zijn uitgezet (op elke wand meer routes) of klim gewoon voor de lol en gebruik alle klimgrepen door elkaar, je kunt dus op elk niveau klimmen op onze mobiele klimwand.


Behalve als bedrijfsuitje kun je ook prima gezellig met een groep vrienden of tijdens een vrijgezellenfeestje genieten van de klimtoren. Of wat dacht u van een vergaderbreak waarin u uw mensen stimuleert om naar grote hoogte te klimmen. Natuurlijk hebben we op locatie ook een low rope parcours liggen. Of wat denkt u van een avontuur in een klimbos waar u verschillende parcoursen op verschillende niveau’s kunt beleven. Dat zijn bijzondere bedrijfsuitjes!

Onze klimtoren is Mobiel en staat op een aanhanger die door en van onze Land Rovers ook op moeilijk terrein op de juiste plaats nee gezet kan worden.

Onze goed opgeleide instructeurs werken met val beveiligingen van GRI GRI zodat er niets mis kan gaan.

Ook leuk als kinderactiviteit op bijvoorbeeld een braderie of jaarmarkt te gebruiken. 


De ultieme adrenaline kick kun je krijgen als je de “Dodensprong” maakt. Op 14 meter hoogte spring je naar een trapeze…. Nu maar hopen dat je niet mist!

 Natuurlijk  moet je tijdens het klimmen een helm op en moet je een klimgordel aan, deze worden meegeleverd met de klimwand.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Locatie klimtoren

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over de Klimtoren of over de mogelijkheden van een dodensprong van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.