Team activiteiten

Teambuilding. Vlotten bouwen en probeer dan maar eens veilig aan de overkant te komen!

Zoekt u leuke, uitdagende en gemotoriseerde team activiteiten?

Team activiteiten. De volgende uitdagingen zetten wij op verzoek in:


 Team Activiteiten:

– Reuze katapult
– Spinnenweb
– Balansspel
– River Crossing
– Boomstam lopen
– Volleybal
– Spijker slaan
– Touwtrekken


Katapult

U bouwt met een team, met behulp van palen en touwen en natuurlijk een elastiek om te kunnen schieten, een reuze katapult. Probeer als eerste team de bal zo ver mogelijk weg te schieten. Hierna kunt u extra punten verzamelen door een doelwit omver te schieten.


Neem geheel vrijblijvend contact op.


Spinnenweb

Ga met het gehele team door het Web zonder het aan te raken, want anders moet u terug met uw team. Maar zo makkelijk is het natuurlijk niet, want elke deelnemer mag maar een keer door een sectie van het Web heen. Wat inhoud dat u ook de hoge vakken van het web moet trotseren.


Balansspel

Hoever komt u in het balansspel met uw teammaat. Heb vertouwen in elkaar zodat je niet de grond raakt. Twee teamleden staan elk op een staalkabel en houden elkaar met de handen vast ongeveer 30 cm boven de grond. Doordat de kabels uit elkaar lopen is het natuurlijk de kunst om zo ver mogelijk te komen. Kijk hoeveel vertouwen u in elkaar heeft.


River Crossing

Als u niet vies bent van water en natte voeten, dan is dit een uitdagende activiteit. Met behulp van palen en touw bouwt u een overbrugging zonder dat u in de rivier komt. Dit kan natuurlijk ook een fictieve rivier zijn, want het gaat om de samenwerking van het team, om met droge voeten aan de overkant te komen.Boomstam lopen

Samen met het team de boomstam aan de andere zijde van het parcours brengen zonder dat deze de grond raakt. Met behulp van 6 of 8 teamleden gaat u met de stam aan de wandel. Deze moet loodrecht omhoog staan om hem de juiste kant op te sturen. Door de juiste commando’s te geven zet het team zich in beweging. Het gaat hier om het ultieme samenwerken want anders raakt u de grond. Dit spel toont wie de leidende rol op zich neemt.


Locatie team activiteiten

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

Contact

Wilt u meer weten over team activiteiten bij bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op