Beekse Bergen


Beekse Bergen

Dit kan alleen in het safaripark en op het outdoor terrein van safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek in de provincie Noord-Brabant!

Beekse Bergen. Op de Beekse Bergen heeft Camel Events een aantal unieke mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, incentive, relatiedag, teamuitje, quad rijden, product presentatie of introductie, een familie feest of juist een dagje weg met het bedrijf waarbij iedereen wat leuks kan doen.


Enkele mogelijkheden die alleen met Camel Events en safaripark de Beekse Bergen kunnen:

Wat te denken van een 4×4 offroad cursus op de Beekse Bergen en daarna een Safari tour met Land Rovers door het safaripark? Met als afsluiting een echte Zuid Afrika/Dakar Barbecue? U rijdt echt door de wildernis waar de wilde dieren aan en op uw auto kunnen komen….


Kinderprogramma

Voor de kinderen is er het Speelland waar de vele speeltoestellen , glijbanen, schommels enzovoort staan en net als papa en mama kun je rijden met een echte stoere auto…en je rijbewijs halen.


De oudere kinderen (10 tot 18) kunnen we bezig houden met kinder quad rijden, crosskarten en bijvoorbeeld shooting games (schieten met kruisboog, handboog en blaaspijp).


Voor volwassenen kunt u uit verschillende  mogelijkheden kiezen, onder andere:

Segway rijdenEen segway is een uniek voertuig dat zo in de film Back to the Future zou kunnen, toch kunt u tijdens het bedrijf uitje op het outdoor terrein  zelf een segway beleven. Meer over segway huren
PowerturnenGeen stuur! Scarey? Ja want alleen als je met twee bestuurders samenwerkt, komt de powerturn daar waar jij naar toe wilt!
CrosskartenHoe hard durf jij over de zandbulten van de Beekse bergen te rijden met je kart?
Shooting GamesWie schiet er het best van jullie team? Dat kan alleen met verschillende soorten van schieten vergeleken worden: kruisboog, handboog, blaaspijp of lucht buks schieten.
DriftenMet BMW 3 serie. Op deze baan in Brabant kunt u de basis beginselen leren van het racen en driften met BMW 3 serie wagens!
Rib Boot varenDe sensatie van het varen met een rubberboot met erg veel vermogen is ongekend. Geniet van je haren wapperend door de wind!
KlimmenLow rope parcours. Een mooi en ongevaarlijk klimparcours waar de survivelaars onder ons zicht uit kunnen leven.
Shooting GamesKruisboog schieten, handboog schieten, buks schieten, blaaspijp schieten.
4×4 off road rijdenMet Land Rovers. Van een korte ervaring tot een dag training over het grootste 4×4 terrein van Nederland.
Benidorm Bastards: Met scootmobiel rijden.
Mountainbike:Parcours met een heuse zandberg.  Het Nederlandse kampioenschap veldrijden werd hier in 2013 georganiseerd.
Kano varen:De basisbeginselen van het kano varen leren? Op de Beekse Bergen, leer je het met Canadese kano’s leer je het in no time!
Paard en wagenLeren mennen. Een toertocht met paard en wagen door de bossen zelf leren mennen? Ook hier zal de schoonheid van de bossen van de Beekse bergen outdoor center u verrassen.
Sportwagen rijden(Ferrari , Porsche, enzovoort): Uiteraard gaat u vanaf hier de weg op zelfs de snelweg ligt dichtbij …..
KartenOp het outdoor terrein van het Event Center ligt een geasfalteerde baan waar u naar hartelust met een team kunt karten. Wie is het snelste?
Sandbuggy rijden:Het woord zegt het al: zand, zand en dat is in overvloed aanwezig om met uw speciaal geprepareerde buggy doorheen te rijden.
Tank rijdenOp de Beekse Bergen is een aantal grote vlakten waar u met een tank de meest vreemde capriolen kunt maken.
SafariTocht door het safaripark. Per Land Rover, per safari bus, met of zonder speciale Ranger die u alle informatie verstrekt over de wilde dieren. We regelen de tocht zoals u hem wilt!
Roofvogel show:Met de grootste en mooiste roofvogels een clinic volgen? Hier is nog alle ruimte om ze te laten vliegen.
Djembee:Trommelen en muziek maken met de hele groep. U leert van een Afrikaanse rasta man hoe u samen muziek maakt op verschillende instrumenten.
Ice CarvenLaat de artistieke kant in u naar boven komen en maak de mooiste ijs sculptuur!

 

Contact

Wilt u een bijzonder bedrijfsfeest, afdelingsuitje, relatiedag, teambuildingsdag, vergaderarrangement, productpresentatie, vrijgezellenfeest, familiedag, rijvaardigheidstraining of bedrijfsuitje? Informeer naar de mogelijkheden die we u op de Beekse Bergen bieden en neem geheel vrijblijvend contact op.