Bedrijfsuitje Teambuilding

10 Land Rovers opgesteld klaar voor vertrek

Bedrijfsuitje bij Camel Events, voor een gedenkwaardig bedrijfsuitje

Organiseer een apart en sportief bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje teambuilding. Is het uw beurt om een bedrijfsuitje te organiseren en wilt u eens wat anders? Denk dan eens aan de actieve outdoor evenementen van Camel Events. Bij Camel Events heeft u de keuze uit tal van activiteiten, zoals 4 x 4 Offroad rijden, powerturnen, karten, cross karten, Segway rijden en allerlei creatieve bezigheden. Maak uw bedrijfsuitje teambuilding een belevenis om nooit te vergeten!


Het toppunt van samenwerking van bedrijfsuitje teambuilding

Veel outdoor activiteiten lenen zich bij uitstek voor teambuildingsactiviteiten. Wat denkt u bijvoorbeeld van powerturnen? Hierbij rijdt u met twee personen in een voertuig zonder stuur. De powerturn heeft twee motoren die de achterwielen afzonderlijk aandrijven. Met joysticks geeft ieder afzonderlijk gas. Als een van de twee meer of minder gas geeft maakt de powerturn een bocht. Dit voertuig is dus alleen te besturen door samen te werken. Maar ook andere activiteiten zijn geschikt voor dit soort evenementen. Denk aan boogschieten, klimmen, een GPS tocht maken enzovoort. Veel van onze activiteiten kunnen wij op een door u gekozen locatie uitvoeren. Hierdoor geeft u uw bedrijfsuitje een persoonlijk tintje.


De ultieme jongensdroom

Welke man heeft er nu niet als jongen van gedroomd ooit in een Ferrari te rijden? Bij Camel Events kan dat. Bij een bedrijfsuitje kunt u een Ferrari 348, een Ferrari 355 of een Ferrari 360 met instructeur boeken. Het offroad rijden in een 4 x 4 Range Rover is ook een behoorlijke uitdaging, die niet zomaar op ieders pad zal komen. Met de Range Rovers of Landrovers van Camel Events maakt u een rit in uw eigen omgeving. U kunt een rit maken van een uur of een tocht van één of enkele dagen. Dit is gegarandeerd een instant avontuur.


Contact

Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje teambuilding van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.