Outdoor

Powerturn op terrein


Een outdooractiviteit organiseert u bij Camel Events

Bedrijfsuitje Outdoor. Camel Events is specialist in het organiseren van outdoor activiteiten op alle gewenste locaties. Al uw wensen en doelen kunnen verwerkt worden in de activiteiten, zodat bijvoorbeeld ook de teambuilding versterkt word. Wij organiseren, eventueel op een locatie naar keuze, originele bedrijfsuitjes in de vorm van allerlei outdoor activiteiten. U kunt bij ons offroad 4 x 4 rijden, Quad rijden, Karten / Cross karten, Boogschieten, Klimmen, Abseilen en nog veel meer. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Voor u op maat gemaakt

Omdat u bij Camel Events de keuze heeft uit vele programmaonderdelen, kunnen wij samen met u een programma op maat maken. Hierbij houden wij rekening met de deelnemers, de doelstelling van de dag, de locatie en ten slotte uw budget. 


Locaties

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje outdoor van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.