Het nieuwe rijden

‘Het nieuwe rijden’ staat voor tips & tricks om slimmer en goedkoper te rijden. Voor veel bedrijven zijn benzine en/of diesel een grote kostenpost.

Door middel van onze ‘het nieuwe rijden’ training, kunt u enorm besparen op deze kosten. Wij leren uw mensen om zuiniger en milieuvriendelijker te rijden.


Het nieuwe rijden scheelt u tienduizenden euro’s

‘Het nieuwe rijden’ is een effectief principe, dat aantoont dat er door middel van gedragsverandering veel winst te behalen is in de kosten van auto rijden. Waarom rijdt de ene chauffeur 1 op 10 en de ander 1 op 11,4?

Misschien is dit niet direct iets waar u over nadenkt, maar uitgaande van een auto die 200.000 kilometer meegaat, is het verschil 30.000 kilometer. Met een diesel prijs van € 1,20 per liter scheelt dat dus maar liefst € 36.000!


Andere vormen van besparen met ‘het nieuwe rijden’

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de besparing die ‘het nieuwe rijden’ realiseert op de slijtage van de wagen. De banden slijten bijvoorbeeld veel minder. Bovendien levert ‘het nieuwe rijden’ veel voordeel op voor de natuur, omdat er met de aangepaste rijstijl minder schadelijke gassen vrijkomen.


Voordelen van de ‘het nieuwe rijden’ training bij elkaar

De ‘het nieuwe rijden’ training biedt u de volgende voordelen:

– Uw medewerkers zitten meer ontspannen achter het stuur
– U gaat besparen op uw bedrijfskosten aan benzine en diesel
– De (bedrijfs)wagens gaan langer mee (banden, algehele aantal kilometers enz.)
– U draagt hiermee bij aan een beter milieu
– Uw medewerkers rijden veiliger


Misschien (ook) interessant voor u

Andere uitjes / leerzame verkeersveiligheid activiteiten die wij verzorgen zijn de ongeval simulator, theorie quiz en slipcursussen.

Wilt u meer informatie over de training ‘Het nieuwe rijden’ en de mogelijkheden om bijgeschoold te worden, of een andere verkeersveiligheid activiteit? Wij helpen u graag en denken met u mee. Neem contact met ons op.