4×4 rijden

4×4 rijden is al jaren één van de meest populaire uitjes bij Camel Events. U rijdt met een landrover op een offroad terrein, waarbij u steile heuvels, water en diepe gaten in de ondergrond trotseert. Zoek het avontuur op en kies ook voor een vermakelijke dag 4×4 rijden. 

4×4 rijden: veel zelf ervaren achter het stuur

Camel Events wil de deelnemers bij het 4×4 rijden zoveel mogelijk laten ervaren achter het stuur. We zetten voldoende landrovers in om uw groep voldoende te laten ervaren van het terrein rijden. Weer of geen weer: het 4×4 rijden is altijd een uitdaging. Wij hebben verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland, waar u dit bijzondere uitje kunt ervaren. Aan u de keuze.

Kies uw locatie uit

U kunt kiezen uit één van onze locaties of wij kunnen het 4×4 rijden naar u toe brengen. Wij hebben meer dan 25 landrovers in ons bezit, die we door middel van onze eigen transport naar een gewenste locatie kunnen brengen. 4×4 rijden is mogelijk vanaf één uur. Zelfs wanneer u gebruik wilt maken van meer dan 25 landrovers, is dit mogelijk. Kortom, uw wensen vormen wij om tot de praktijk. U kunt dit uitje als gezelschap boeken, maar u kunt zich ook aanmelden voor een 4×4 cursus.


4x4 rijden met Camel Events

Combinatie van theorie en praktijk

Bij Camel Events mag u veel gaan ervaren achter het stuur van de landrover. Echter, we schenken ook aandacht aan wat theorie, zodat de dag ook een leerzaam tintje heeft. Zo komt onder andere aan bod hoe u het beste van hellingen kunt afdalen of hoe u deze juist op moet rijden. Ook vertellen we over het nut van bandenspanning en maken we het effect duidelijk van snelheid in combinatie met anticiperen en een botsing. 

Sfeerimpressie 4×4 rijden

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het terrein rijden en maak deze dag tot een onvergetelijke. Bekijk hieronder in het filmpje de sfeerimpressie. Het geeft een beeld van het parcours dat u kunt gaan ervaren en de avontuurlijke elementen die voorbij komen. Zoals aangegeven kunnen we op basis van uw wensen de invulling van de dag volledig naar uw smaak invullen. Alles is mogelijk! 

Wilt u meer informatie over 4×4 rijden met Camel Events? Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar uw gewenste invulling.