4×4 Brandweer

Als brandweerkorps sta je voor de uitdaging om je mensen goed op te leiden.

4×4 Brandweer. Er zijn veel korpsen die denken dat ze weten hoe een 4×4 brandweer wagen of 6×6 brandweer wagenwerkt maar na een training die wij hebben gegeven blijkt vaak dat ze veel verder kunnen komen met een Tankautospuit. dan dat ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

We trainen al veel brandweerkorpsen waaronder die van Terschelling, Vlieland een aantal kust regio’s enzovoort.

De grote verschillen tussen de 4×4 brandweer wagen´s maken een training absoluut noodzakelijk , bij sommige korpsen lukte het niet om met een wagen het strand op of af te komen zelfs niet met alle sperren en in de lage gearing. U kunt ook als particulier mee of met enkele brandweerlieden meedoen aan een 4×4 cursus.

Na een dagje trainen blijkt vaak dat we met veel minder vermogen in de hoge gearing en zonder sperren moeteloos het strand op en af rijden. Een van de grootste voordelen is dat Camel Events heel veel contacten heeft met leverancier van bijvoorbeeld banden (michelin) of de fabrikant van de wagen (bijvoorbeeld Dutch Rescue Vehicles).


Onze 4×4 brandweer training is samen te stellen zoals u hem wilt en kan op uw locatie gegeven worden.


Gelukkig kunnen we ook op andere locaties terecht , denk bv aan een bos of juist een zand vlakte.


Vraag gerust naar wat referenties en ervaringen van andere korpsen, u zult versteld staan wat er mogelijk is met een 4×4 of 6×6 brandweerwagen.


Locaties

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over een 4×4 brandweer training van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.

mannen helpen elkaar om de 4x4 training met de brandweer succesvol te laten slagen.