Speciaal bedrijfsuitje

grote groep mensen barbecue

Een voorbeeld van een  bedrijfsuitje die we hebben georganiseerd

Speciaal bedrijfsuitje. Voor een groot internationaal bedrijf (120.000 werknemers) die eens in het jaar met al hun productieleiders vergaderen hebben we als opdracht gekregen:


Maak een uitje waar geen ander land aan kan tippen…..


Dan begint voor ons de uitdaging… Hoeveel deelnemers? Budget? Groepsamenstelling?

Na veel gesprekken hebben we uiteindelijk een compleet programma samengesteld waarbij de gasten ’s morgens werden opgehaald met een vip bus bij hun hotel in Amsterdam.


Na ontvangst op onze locatie met Koffie/Thee en Gebak (met het bedrijfslogo erop) hebben we de gasten in 3 groepen verdeeld.


De gasten zijn gaan RIB boot varen, Ferrari rijden, Segway rijden, 4×4 rijden, powerturnen en kruisboogschieten en als laatste onderdeel hadden we nog een surprise staan…..een helikoptervlucht!


De gasten hebben zich super vermaakt en doordat we een breed scala aan activiteiten hadden neergezet , vermaakte iedereen zich kostelijk, nu jaren later krijgen we nog steeds te horen dat het veruit het bijzonderste is wat ze ooit meegemaakt hebben..het was dus geworden wat ze graag wilden een speciaal bedrijfsuitje waar voor ieder wat viel te beleven van ’s morgens tot laat in de avond.


Na het actieve gedeelte van deze dag was er uitgebreid eten met daarbij een avond entertainmentprogramma.


Wat te denken van een stel klunzige obers die (hoewel ze graag willen helpen) nog niet in staat zijn om een bestelling goed af te leveren….


En last but not least hebben we ze een prachtige illusionisten act laten beleven.


Als toetje hebben we een ijstaart van 1 meter in het vierkant laten verzorgen die (uiteraard voorzien van het bedrijfslogo) met een prachtige show van siervuurwerk het restaurant werd binnengereden.


Contact

Wilt u meer weten over een speciaal bedrijfsuitje bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.