Segway huren

Segway huren? Ja, dat kan, want natuurlijk gaat Camel Events met de tijd mee. We laten u graag kennismaken met het futuristische voertuig van de volgende eeuw. Een Segway huren is mogelijk voor uw teamuitje, bedrijfsuitje of elke ander evenement. In slechts enkele minuten leren onze instructeurs u er mee te rijden. U ervaart nu zelf de eigenschappen van deze elektrische super step!

Segway huren en parcours naar keuze

Doordat een Segway geen verbrandingsmotor heeft, kunnen we op bijna elke locatie een leuk parcours neerleggen (zelfs binnen, zoals in een vergaderruimte). De Segway is geluidsarm, milieuvriendelijk en uitermate geschikt om een toertocht mee te maken.

Ook kunt u de segway huren voor een teambuilding programma en we kunnen het zo spannend maken als u wilt. We kunnen bijvoorbeeld een parcours uitzetten dat de deelnemer geblinddoekt moet rijden op aanwijzingen van de andere deelnemers.

Segway en teamuitje

Segway huren biedt u een leuke ervaring, omdat u zich uren met een Segway kunt vermaken. Het terrein waar u gaat rijden, is naar uw keuze. We zijn wat dat betreft flexibel en brengen de Segways naar u toe. Camel Events biedt een Segway te huur aan voor gebruik op het terrein. Deze Segway is voorzien van speciale ruw terrein banden. Tijdens het rijden is een helm verplicht. Deze leveren we er natuurlijk bij.

Uitbreiding van uw uitje ook mogelijk

Tijdens een teamuitje met meerdere onderdelen kunt u de segway ook gebruiken als onderdeel van een programma waarin bijvoorbeeld boogschieten, 4×4 rijden of andere onderdelen zitten. We hebben ook andere elektrische mogelijkheden in ons programma, waaronder elektrische boten, een elektrische powerturn en de Twizzy (een tweepersoons elektrische auto). Al deze materialen kunnen we op uw locatie inzetten voor een bedrijfsopening, teamuitje, of promotie van uw bedrijf.

Locatie Segway huren

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties. We bieden u een onvergetelijke dag, of u nu alleen voor segway huren gaat of een uitgebreider uitje. Het huren van een segway kan ook op een eigen locatie of plaats die u zelf in gedachten heeft. 

Wilt u meer weten over een segway huren bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Segway huren bij Camel Events