Speciaal evenement

Evenement op locatie

Camel Events komt naar u toe!

Een speciaal evenement op locatie. Met deze unieke formule willen wij u graag laten zien dat uw bedrijf of locatie vaak ongekende mogelijkheden biedt voor een evenement!


Wat denkt u van een relatiedag waarbij uw gasten naast het bezichtigen van uw bedrijf gaan Powerturnen? Of na het vergaderen een leuke rit met een Quad of Segway gaan maken? Een klimwand van 7 meter hoog? En natuurlijk onze nieuwste mogelijkheid een enorme bijna 5 meter hoge wip/ brug die we op uw feest of opening kunnen plaatsen en er met onze 4×4’s over heen rijden…

Hoe bijzonder kun en wil je het hebben, een Quad baan op het weiland achter uw bedrijf? Wij draaien onze hand er niet voor om, als u een eigen terrein of binnenruimte heeft kunnen wij het met onze spullen tt een leuk bedrijfsuitje of evenement maken met verschillende onderdelen. Natuurlijk kunnen we de catering ook verzorgen maar u mag het natuurlijk ook zelf regelen of zelf doen, misschien is onze supersmoker (grote houtgestookte BBQ) wel een welkome aanvulling . U roept en wij maken het naar uw zin.


zelfs een verkeersveiligheidstaining of een teambuilding activiteit kan op uw eigen terrein.


Dankzij onze eigen vrachtwagen en de vele mobiele onderdelen kunnen wij op uw locatie vaak een verrassend element aan uw bedrijfspresentatie, jubileum of opening toevoegen.Als het nodig is komen we graag naar u toe om de mogelijkheden te bekijken, want bijvoorbeeld luchtbuks schieten op een eigen plaats van uw terrein is leuk maar als het niet veilig kan gaan wij het niet adviseren of uitvoeren.


Contact

Wilt u meer weten over een evenement op locatie bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Onze adviseurs willen u graag op weg helpen en komen graag kijken op uw egen locatie of bedrijf naar  de mogelijkheden voor een evenement op locatie wat u nog lang als positief zult herinneren.