Referenties

Hieronder vindt u referenties van onze gasten die een uitje bij Camel Events hebben geboekt.

Peter Grutter, Spliethoff

“Het was een fantastische ervaring om een grote club mensen een hele dag actief bezig te houden/zien! Super goed georganiseerd met mooie/spannende actie, afgewisseld door nuttige tips en trucs door instructeur Richard van Camel Events.
Het is een heel relaxte manier om het uitdagende parcours af te leggen waarbij instructeur Richard ons lekker vrij liet, mits we natuurlijk volgens de tactieken van een goed off road bestuurder handelden.

We zaten met twee man in één auto met een club van twaalf mannen, waarbij we veel actie per persoon konden ervaren en dit beviel ons erg goed! Zonder opdrachten parcours afgelegd en toch heel veel teambuilding kunnen doen.”

Matt Barker, K2 en eBay

“Wij zijn deel van een Engels bedrijf en verantwoordelijk voor het helpen van mensen om beter te worden in wat ze doen. Wij gebruiken hiervoor technieken die in de topsport hebben bewezen tot betere prestaties te leiden.”

Opdracht en missie
“We werken met een wereldwijd technologisch leiderschapsteam in Amsterdam om hen te helpen zich te ontwikkelen naar een high performance team. We werden gevraagd op een frisse en interessante manier tijdens een plezierig en uitdagend off-site evenement het team wat te leren over performance, teamwork en leiderschap. Hierdoor kwamen wij uit bij Camel Events.”

Prettig schakelen met Camel Events

“Richard en Monica van Camel Events maakten het gehele proces tot een genot. Mede dankzij hen was de dag een groot succes. Ze staken veel tijd in het volledig begrijpen van de opdracht en de resultaten die wij met het team wilden boeken. Zij ontwikkelden een aantal activiteiten en uitdagingen voor het team die perfect aansloten bij wat we wilden.”

Flexibiliteit en goede samenwerking

“Tijdens een conference call konden zij ons uitstekend beschrijven wat hun ideeën waren en hoe die zouden leiden tot het door ons gewenste resultaat. De kleine aanpassingen die wij daarna nog wilden, werden probleemloos omgezet.”

Boven verwachting

“Tijdens de dag zelf hebben ze enorm goed met ons samengewerkt en ervoor gezorgd dat de activiteiten perfect liepen, wat exact leidde tot wat wij binnen het team wilden bereiken. De dag leverde ons meer dan het gewenste resultaat. Ik zou ze bij een volgende gelegenheid zeker weer inzetten en beveel ze van harte aan bij bedrijven die iets dergelijks willen doen.”

Wilt u meer informatie over een bedrijfsuitje bij Camel Events, neem dan contact met ons op.