Jeep cursus

Jeep rijden (ook wel 4×4 rijden genoemd) is iets wat heel gemakkelijk lijkt, maar in de praktijk vraagt dit veel meer van u dan u misschien denkt. Leer tijdens de jeep cursus van Camel Events zelf jeep rijden. Voorbeelden van wat er tijdens onze jeep cursus aan bod komt:

– Het leren inschatten van het terrein waar u op rijdt
– Kennis van de technische aspecten (o.a. sper, differentieel, hoge/lage gearing)
– Het leren opvolgen van aanwijzingen
– Op een ruw terrein omgaan met de banden
– Inschatten met welke snelheid u moet rijden en in welke versnelling

U leert én ervaart het allemaal tijdens de jeep cursus. Onze ervaren instructeurs leiden alles in goede banen en leren u rijden met de jeep (4×4 terreinwagen).


Locaties voor jeep cursus in België en Nederland

De jeep cursus kan op uiteenlopende locaties in België en Nederland plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen en waar u vandaan komt. In België ligt bijvoorbeeld een locatie waar u op een zeer heftig en uitdagend terrein kunt leren rijden.

In Nederland is de jeep cursus onder andere in de buurt van Amsterdam mogelijk, op een locatie met grote heuvels en veel klei. Voor een terrein met zand/leem ondergrond kunt u in Tilburg of Eindhoven terecht in Brabant.

Ook is er een technisch parcours in de buurt van Nijmegen/Arnhem en een locatie met zand en klei voor een jeep cursus in Utrecht.


Eigen jeeps of onze 4×4 wagens

Wij beschikken over vele jeeps / 4×4 wagens die u tijdens de jeep cursus kunt gebruiken. Het is ook mogelijk dat we met uw eigen jeep of andere 4×4 het terrein op gaan.

Vergis u niet: elke 4×4 heeft voor- en nadelen, maar u komt verder dan u denkt. Zelfs een Volkswagen Caddy 4-motion (niet de eerste jeep waar u voor een jeep cursus aan denkt) heeft veel terrein capaciteit.


Wilt u meer informatie over de jeep cursus van Camel Events? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op.