Crosskarts

Rijden door zand en over gras, laag bij de grond

Crosskarts. Elke verandering in het terrein is voelbaar en dat is wat rijden in een Crosskart een unieke beleving maakt. De Crosskart of Sandbuggy bestaat uit een buizenframe met starre achteras en sterke motor. Met de vierpuntsgordel zit je muurvast in de hoge stoel van de crosskart. Bochten kunnen haarscherp worden ingestuurd. Zoek de ideale lijn in het parcours en knallen maar. 


Wind en het zand blazen je om de oren. Het rijden gaat op basis van toerbeurt omdat deze activiteit veel inspanning vereist. Ervaar het op een van de terreinen van Camel Events of op uw eigen locatie.


Wij kunnen ook naar u toe komen voor het verzorgen van uw bedrijfsuitje.


Beleef het en voel het kind weer even in u boven komen.


Locatie Crosskarts

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

 

Tip: deze activiteit is bijvoorbeeld ook mogelijk als karten op een niet vlak parkeerterrein. Zo kunt u op uw eigen locatie uw klanten uitnodigen en ze toch een leuke Crosskart sessie laten rijden.

 

Contact

Wilt u meer weten over een crosskart bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 Crosskarts, vrouw rijdt door het zand met een crosskart