Vlot bouwen

vlot bouwen

Met behulp van palen, tonnen en touw bouwen we een vlot


Vlot bouwen. Deze activiteit vereist een goede onderlinge communicatie en vanaf het begin is een rolverdeling merkbaar. De doeners en denkers vullen elkaar in het bouwproces aan.


Natuurlijk legt de instructeur op voorhand de fijne kneepjes van het knopen uit om zo tot een stabiel vlot te komen. Tevens zijn er zwemvesten beschikbaar. Is iedereen klaar, dan zal tijdens de regatta het sterkste vlot en de best samenwerkende bemanning het eerst de finishlijn halen. Ook het afbreken van het vlot behoort tot de activiteit. We verwijderen de knopen uit de touwen zonder gebruik te maken van een mes. Natuurlijk kan dit onderdeel alleen bij een bedrijfsuitje waar water in de buurt is.


Vlot bouwen is ook inzetbaar als teambuildingsactiviteit tijdens uw bedrijfsuitje!

Wat je vaak ziet bij het vlotbouwen is dat  er een groep is die heel snel het vlot in elkaar heeft zitten maar net niet alles goed aan elkaar geknoopt.

Daardoor zijn ze vaak als eerste weg en halverwege valt dan het vlot stukje bij beetje uit elkaar en worden ze vaak door het tweede team ingehaald.

Het vlotten bouwen kan nog uitgebreid worden met een expeditie waarbij aan de hand van opdrachten of vragen er onderdelen voor het vlot verdient kunnen worden. De vragen of opdrachten kunnen we aanpassen aan uw bedrijf of feest waardoor er een persoonlijk tintje aan deze team building activiteit gegeven wordt.


Locatie vlot bouwen

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

 

Contact

Wilt u meer weten over vlot bouwen bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen met het juiste programma voor uw dag,