Kruisboogschieten

Teamuitje met kruisboog schieten

Een schot in de roos!

Kruisboogschieten. Ga de strijd aan met uzelf en probeer de pijl in de roos te schieten. Ga dan de strijd aan met uw tegenstander en probeer die te overtreffen. Een kruisboog valt onder de wet wapens en munitie omdat hij precies schiet.


Dit vraagt om een goede balans tussen lichaam en geest om de roos raken. Bij kruisboogschieten moet u in balans zijn, u optimaal concentreren en uw lichaam perfect onder controle hebben. Alleen dan zal de pijl met een snelheid van 100 meter per seconde hoog in de schietschijf eindigen. Kruisboogschieten vergt minder inspanning dan boogschieten omdat u de pees niet op spanning hoeft te houden.


De pijl zal daarom altijd met dezelfde snelheid de boog verlaten.


Ideaal onderdeel voor een bedrijfsuitje waarin de deelnemers onderling uit kunnen maken wie de Wilhelm Tell van het bedrijf is.

Natuurlijk is dit slechts een onderdeel van onze Shooting Games,

we hebben daarnaast ook nog handgboogschieten, handkruisboog schieten, luchtbuks schieten, katapult schieten en luchtdruk pistool schieten.

Allemaal onderdelen die uw bedrijfsuitje of familiefeest tot een bijzonder doelgericht feest maakt.


Natuurlijk kunnen we met dit onderdeel naar uw bedrijf toe komen, zodat u het behalve als bedrijfsuitje ook kunt gebruiken bij een opening, een gezellige familiedag, enzovoort.


 

Locatie kruisboogschieten

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over kruisboogschieten bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op. Onze adviseurs vertelen u graag de mogelijkheden van de verschillende onderden van de Shooting Games. Tijdens de shooting games zijn er wel wat veilheids maatregelen nodig zoals het een net die misgeschoten pijlen opvangt, uiteraard nemen wij deze materialen mee, zodat wij de veiligheid kunnen waarborgen.