4×4 Bedrijfswagen training

4x4 bedrijfswagen training

U denkt wellicht dat er in Nederland niet veel bedrijven die zijn voor hun werk een 4×4 nodig hebben


4×4 Bedrijfswagen training. Toch rijden er in Nederland meer bedrijven rond met een 4×4 dan u denkt. Denk maar eens aan bedrijven die bijvoorbeeld pijpleidingen aanleggen of inspecteren. Of de 4×4’s van Rijkswaterstaat, brandweer en andere hulpdiensten.


Heel vaak blijkt dat er een 4×4 is gekocht en aan een werknemer is meegegeven met een bos bloemen van de dealer en vervolgens is er wel uitgelegd hoe de dimstand van de make-up spiegel werkt maar niet wat de do en belangrijker don’ts van een 4×4 voertuig zijn. Gevolg is vaak onnodige schade of er wordt na een aantal keren vastgereden te zijn bijna geen gebruik meer gemaakt van de vaak dure investering die een off road voertuig is. Camel Events maakt graag een aangepast programma voor uw bedrijf waarin we samen bepalen wat de doelen zijn van de 4×4 bedrijfswagen training.


We hebben bijvoorbeeld een keer een training gemaakt voor een klant die regelmatig vast kwam te zitten met zijn voertuig… Doelstelling was dat we het aantal keren vastrijden zouden gaan beperken. Na 1,5 uur theorie zijn we op een terrein gaan rijden en tot onze grote verbazing kwam de aap al snel uit de mouw: door een lekke slang kwamen de automatisch vrijloopnaven die op de wagen zaten niet in werking…. Gevolg was dat er niet op 4 wielen tractie was. Omdat deze klant altijd alleen op pad was en altijd op zeer blubberige ondergrond reed was het hem nog nooit opgevallen dat zijn voorwielen niet meedraaiden.


De dealer waar de auto in onderhoud is controleert doorgaans niet of de 4×4 aandrijving nog goed is… Helaas lopen we hier vaker tegen aan dan u denkt. Na reparatie van de slang en het monteren van andere banden (iets grover profiel) plus het in acht nemen van enkele basis 4×4 regels hebben we inmiddels het compliment gehad dat hij nooit meer vast heeft gezeten. Als je de kosten van een dag 4×4 training dan zet tegenover het aantal uren arbeidstijdverlies en sleepkosten in het verleden dan zie je een dikke win-win situatie. Nog los van het veel prettiger en zelfverzekerder gevoel waarmee deze werknemer elke dag weer op pad gaat.


Misschien wilt u wel een advies over welke 4×4 het meest geschikt is voor uw werk, wij gaan graag met u aan tafel om u te begeleiden. Camel Events heeft met veel importeurs (Bijvoorbeeld Toyota, Landrover, Mitsubishi enzovoort) door haar jarenlange off road ervaring goede contacten bij de meeste importeurs!


Door de jarenlange ervaring met het trainen van brandweer 4×4 en 6×6 voertuigen op bijvoorbeeld Vlieland en Terschelling, hebben we ook de juiste cursus voor een 4×4 brandweer voertuig.


Locatie 4×4 bedrijfswagen training

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events een 4×4 bedrijfswagen training op verschillende locaties of uw eigen locatie. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

 

Contact

Wilt u meer weten over een 4×4 bedrijfswagen training bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.