Teambuilding 4×4 rijden

Bedrijfsuitje 4x4 rijden Amsterdam

Zoekt u een teambuildingsactiviteit?

Teambuilding 4×4 rijden. Natuurlijk kent u de beelden van de Camel Trophy nog wel. Stoere mannen en vrouwen die met elkaar probeerden de eindstreep te halen. Ze werden beoordeeld op hun teambuilding en hoe ze samen de meest onverwachte uitdagingen tegenkwamen op samen oplosten. Met die gedachtegang heeft Camel Events een aantal trainingen gemaakt, waarin niet het winnen de belangrijkste motivatie is, maar het samenwerken.


We hebben een aantal Special Tasks die we voor u kunnen inzetten met elk een eigen karakter.

Wilt u het teambuilding 4×4 rijden nog verder uitbreiden dan kunnen we bijvoorbeeld een vragen/opdrachten  spel maken waar uw gasten een aantal onderdelen mee kunnen verdienen om vuur te maken (net als bij Expeditie Robinson) , door het vuurspel met bv 4×4 rijden te combineren kunt u een unieke dag organiseren voor uw teambuilding waar jaren later nog over gesproken wordt.


De special tasks die Camel Events voor teambuiding 4×4 rijden heeft:

Swamp special Task :

2 auto’s die door een team door het moeras moeten worden geloodst met slechts een aantal drijvende delen. Een ware uitdaging voor wat betreft samenwerken en oplossen van problemen.

 Communication special Task :

Loods de chauffeur die geblinddoekt is door een parcours door hem of haar de juiste aanwijzingen te geven. Deze task is behalve fun een Task die je goed inzicht geeft hoe belangrijk het is om smart te communiceren.

 Trail special Task:

deze task is een parcours te rijden waarop verschillende poorten zijn uitgezet met zo min mogelijk straf punten.

Samenwerken en voertuigbeheersing gaan hier hand in hand.

 Winch task:

Tijdens deze winch Task moeten de deelnemers een Winch (lier) bouwen met behulp van boomstammen en touwen, technisch inzicht is een beetje nodig.

Ook hier leren mensen samen te werken en smart communiceren

 Tire Task:

Deze task is vooral bedoeld voor het samenwerken en bedenken van een oplossing.

5 verschillende maten banden moeten verplaatst worden maar mogen alleen op een bepaalde manier verplaatst worden. Samenwerken en de juiste communicatie zorgen ervoor dat men de opdracht samen kan voltooien.


Op maat gemaakt

Wij kunnen het programma aanpassen, zodat u uw doel behaald. In samenwerking met een aantal human resource bedrijven hebben wij bepaalde opgaven gemaakt, waarbij de doelstellingen aangepast kunnen worden aan wat u wilt bereiken als bedrijf. U kunt al 4×4 rijden vanaf één uur op locatie.


Locatie teambuilding 4×4 rijden

Het teambuilding 4×4 rijden gebeurd met Land Rover Discovery’s.

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over teambuilding 4×4 rijden bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.