Verkeersveiligheid

Bedrijfsuitje verkeersveiligheid

Een bedrijfsuitje in het thema verkeersveiligheid; kan dat wel echt leuk zijn? Jazeker, dat is leuk en leerzaam tegelijk! We krijgen ontzettend veel positieve reacties op deze uitjes.

Het verkeersveiligheid bedrijfsuitje heeft een informatief en vermakelijk karakter, dus dat is het beste van twee werelden. We bieden diverse activiteiten aan, met veel theorie, praktijk of beide.


Theorie quiz

Elke dag nemen u en uw collega’s deel aan het verkeer en we weten allemaal hoe het hoort. Maar als we tijdens uw bedrijfsuitje een theorie quiz doen (officieel CBR examen), slaagt nog geen 75%!

Nadat de uitslag bekend is, behandelen we alle vragen klassikaal. Hierdoor leren de mensen weer bewuster en met opgefriste kennis met het verkeer om te gaan.


Ongeval simulator

De ongeval simulator leert u en uw medewerkers belangrijke lessen op het gebied van verkeersveiligheid. Een auto hangt in een constructie en draait rustig over de kop. U leert om zich uit deze benarde situatie te bevrijden. Verder is onder andere het juist gebruiken van de ‘life hammer’ onderdeel van deze training.


Slipcursus

Een slipcursus biedt een combinatie van educatie, spanning en vermaak. Deze kan plaatsvinden op één van onze locaties, maar dankzij onze mobiele slipbaan is dit ook bij u op locatie mogelijk!

Dat levert gegarandeerd veel plezier op. Het kan met uw eigen auto(‘s) of onze wagens. Dikke pret én u maakt uw personeel bewuster en daardoor een veiligere automobilist.


Drunk and drive parcours

Dronken de weg op tijdens uw bedrijfsuitje? Het kan met ons drunk and drive parcours, waarbij een speciale bril dronkenschap als het ware simuleert. Probeer dan nog maar eens het parcours met verschillende hindernissen zonder slag of stoot te trotseren. Hilariteit en lol gegarandeerd als blijkt dat het toch allemaal niet zo makkelijk is.

Conclusie: verkeersveiligheid en een bedrijfsuitje gaan prima samen! Ontdek het zelf.


Verkeersveiligheid voor Belastingdienst geen bedrijfsuitje, maar training
Goed om te weten: een groot voordeel van de verkeersveiligheid activiteiten is dat die bij u op locatie kunnen plaatsvinden. Hierdoor valt dit voor de Belastingdienst niet onder een bedrijfsuitje, maar wordt het gezien als een training op uw locatie.


Wilt u meer informatie over de bedrijfsuitjes in het thema verkeersveiligheid? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op.