Bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes: Camel Events organiseert een scala aan outdoor activiteiten, die zich bijzonder lenen voor originele en leuke bedrijfsuitjes. Van bedrijfsevenement tot een compleet avontuurlijk uitje op de Beekse Bergen. Teambuilding staat bij onze activiteiten vaak centraal. Ze lenen zich erg goed om elkaar op een inspannende en toch ontspannende manier beter te leren kennen.

Gemotoriseerde en andere activiteiten

Bij Camel Events kunt u terecht voor ritjes met gemotoriseerde voertuigen, zoals 4×4 rijden. Ook kunt u bij ons segways huren of quad rijden. Wij zetten een parcours uit op één van onze eigen locaties of op een terrein bij u in de buurt. Uiteraard zijn er nog meer dingen die u op deze leuke bedrijfsuitjes kunt doen: kruisboogschieten, allerlei balansspellen, GPS tochten, klimmen, abseilen etcetera.

Groep mensen luistert naar uitleg van instructeur met 4x4 Land Rovers op de achtergrond


Een aanbod op maat

Wij stellen graag samen met u een dagprogramma samen. Wij kijken hierbij naar de groep deelnemers, de doelstelling van de dag (teambuilding, ontspanning, kennismaking), de gewenste locatie en niet te vergeten uw budget. Op deze manier worden de leuke bedrijfsuitjes van Camel Events uniek en speciaal voor u op maat gemaakt.

Locaties

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Bekijk het overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

Wilt u meer weten over leuke bedrijfsuitjes  van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.