Survival

Survival

Survival als bedrijfsuitje,teambuilding of teamuitje?

Survival. Natuurlijk hebben wij een “standaard” survival programma voor u, maar wij vinden het leuker om een programma voor u samen te stellen waarbij uw bedrijf centraal staat!


Onderdelen die toegespitst zijn op uw mensen , het team dat u bijvoorbeeld met een bootcamp wakker wilt laten worden, uw mensen meer samen laten werken door als team samen de onderdelen te nemen die u in het programma hebt bedacht, zo hebben we bijvoorbeeld op 1 van onze locaties een miniatuur Nederland liggen waar u bijvoorbeeld uw team kunt testen op hun topografische kennis.


Onze klimwand kunt u op elke locatie neerzetten omdat hij mobiel is, 7 meter hoog, en zijdelings kunt u 15 meter boulderen (op de foto hieronder is hij als boulderwand in gebruik)


Met elkaar een vlot bouwen? Daarna met uw team/bedrijf met zijn allen vlotvaren, Camel Events maakt het programma zoals u het wilt.


Neem geheel vrijblijvend contact op.


Locatie survival

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over een survival bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.