Dagcursus 4×4 rijden Zuid-Afrika

Dagcursus Zuid-Afrika

Een dagcursus 4×4 rijdend tussen de olifanten en leeuwen?

Dagcursus 4×4 rijden Zuid-Afrika. Ons nieuwste en meest bijzondere aanbod op het gebied van 4×4 cursus is een off road training met een rit na afloop met onze 4×4 wagens door het safaripark van de Beekse Bergen. Deze 4×4 offroad  cursus dag is erg geschikt voor alle deelnemers aan een reis naar Botswana Namibie of een van de andere mooie landen van Zuid Afrika.

 

Hoe ziet de dagcursus 4×4 rijden Zuid-Afrika eruit?

We ontvangen u vanaf 9.00 uur op het 4×4 terrein van de Beekse Bergen met een kopje koffie en een zebraatje (lekker gebakje). We gaan om 9.30 uur van start met theorie wat ongeveer een uur zal duren. Daarna gaan we met de 4×4 wagens op pad (of liever er vanaf) om heel veel verschillende soorten terrein te rijden. Er is een grote en diepe doorwading, een mooi bos en natuurlijk de grote zand heuvel. Op alle soorten terrein leren we u 4×4 rijden met de Landrovers.


Rond 12.30 uur gaan we lunchen tot 13.00 uur. Eventueel een kwartiertje theorie en eventuele vragen beantwoorden. Daarna gaan we verder met de 4×4 dagcursus Zuid-Afrika offroad cursus. Even voor 16.00 uur gaan we naar het safaripark waar we een rit van ongeveer 1,5 uur gaan maken door het safaripark om u het echt Zuid Afrika gevoel alvast te geven. Hier ziet u de wilde dieren die u straks misschien in het echt tegenkomt. Rond 17.30 sluiten we af.


De datum is 12 juli 2015


 

De prijs

De prijs voor deze dagcursus is €225 per persoon en €75 voor een duopassagier. Meld u zich met 3 deelnemers tegelijk aan dan kunt u voor €199 per persoon deelnemen.

 

Contact

Wilt u meer weten over een dagcursus 4×4 rijden Zuid-Afrika bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.