4×4 rijden bedrijfsuitje

4x4 rijden Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren?

4×4 rijden bedrijfsuitje. wilt u een 4×4 rijden bedrijfsuitje? Bij Camel Events rijdt u met een Land Rover op een zwaar offroad terrein met diepe gaten, steile heuvels en zelfs door het water. U zult samen met uw team uw grenzen moeten verleggen, want jullie gaan samen het avontuur opzoeken.Onze Land Rover Discovery’s zijn uitermate geschikt om tijdens een 4×4 rijden bedrijfsuitje ingezet te worden voor het zware werk en ploegen moeiteloos door blubber, tenminste als u de wagen naar uw hand weet te zetten en niet te  veel gas geeft. Tijdens dit bedrijfsuitje wordt jullie behendigheid getest bij gecontroleerde omstandigheden onder begeleiding van onze deskundige instructeurs.


Wilt U tijdens uw 4×4 bedrijfsuitje meer bijzondere opdrachten  met de 4×4 Land Rover vervullen? We kunnen voor u special Camel Tasks inzetten waarbij  teambuilding gaat zoals in de oude Camel Trophy, het is niet het belangrijkste om als eerste aan te komen maar met het hele team de opdracht te voltooien. We hebben een behoorlijk aantal verschillende  teambuilding opdrachten die we aan kunnen passen naar uw wensen met uw bedrijfsuitje. En natuurlijk kunnen we op de Beekse Bergen een rit tussen de wilde dieren oragniseren met onze 4×4´Land Rovers.


Wij adviseren u graag welke locatie het best past bij uw bedrijfsuitje, dit hangt bijvoorbeeld af van de afstand tot uw bedrijf, het budget, de horeca wensen, het aantal gasten , enzovoort.


Locaties

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events 4×4 rijden als bedrijfsuitje op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte? U kunt al 4×4 rijden vanaf één uur op locatie.


Contact 

Wilt u meer weten over een 4×4 rijden bedrijfsuitje bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.