Outdoor

outdoor

De outdoor activiteiten van Camel Events zijn tijdens uw bedrijfsuitje een schot in de roos!


Outdoor. Of u nu wilt hand- of kruisboogschieten, klimmen of een GPS tocht maken. Wij regelen het voor u! Berucht zijn onze 4×4 teamopdrachten waarbij we bijvoorbeeld met twee 4×4 wagens een moeras over gaan steken. Ook onze mind games of denksport spelen zijn een ware uitdaging, zelfs voor de ervaren puzzelaar. 


Natuurlijk kunnen we onze unieke klimtoren ook naar u verplaatsen, en net als de andere activiteiten op uw locatie worden aangeboden, hierdoor kunnen we uw bedrijfsuitje of bedrijfsopening met een eigen tintje organiseren.

Outdoor hoeft niet te betekenen ongemotoriseerd, u kunt bijvrbeeld een brug bouwen tijdens een 4×4 rit waar we later met de wagens over heen rijden, of  met zijn allen vlot bouwen en een stukje varen op het water.

Of een vuurspel expeditie waarbij we onderweg aan de hand van opdrachten onderdelen verzamelen om een vuur te maken na afloop waar we chocomel op gaan verwarmen .

Misschien wel een van de leukeste en makkelijkste outdoor belevingen is het samen maken van een Bamboe toren waarbij je als team moet proberen een zo hoog mogelijke toren van Bamboe en elastiek te maken, we hebben al torens van 9 meter hoog gezien die in een uurtje opgebouwd kunnen worden door de gasten.


Locatie outdoor

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte? Bel gerust met een van onze adviseurs , ze helpen u graag om een speciale outdoor activiteit samen te stellen.

 

Contact

Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag op weg, of misschien er wel van af de paden op en de lanen in !