Programma maken

rijden door het bos met een land rover instructeur geeft aanwijzingen

Programma samen laten stellen?

Programma maken. U heeft een gevarieerde groep mensen die allemaal tijdens een bedrijfsfeest of teamuitje een leuke activiteit moeten ervaren. U wilt een offerte!


Om samen met u een programma te maken hebben we natuurlijk wel wat informatie nodig. We kunnen een bedrijfsuitje programma samenstellen met heel veel verschillende activiteiten waar iedereen naar harte lust aan deel kan nemen op basis van roulatie of bijvoorbeeld op basis van vrije inloop.


Bij een roulatieschema beleefd iedereen alle activiteiten, nadeel is wel dat de werknemer die last heeft van zijn rug tijdens bijvoorbeeld het crosskarten waarschijnlijk liever niet meedoet.


Bij een vrije inloop kan iedereen doen wat hij of zij wil, nadeel is wel dat een bepaalde activiteit zo druk kan zijn dat er een lange wachttijd ontstaat.


Wat willen wij nog meer weten?

– Samenstelling van de groep (aantal deelnemers, leeftijd)
– Gewenste tijden
– Dag van het evenement
– Horecawensen
– Eigen locatie of extern?
– Extern? Maximale reisafstand (opgehaald worden door bus is mogelijk)
– Budget 

Camel Events wil graag een offerte maken die bij uw budget past en kan de activiteit aanbieden die binnen uw budget vallen.


Grofweg gezegd organiseren wij evenementen en bedrijfsuitjes vanaf 50,- euro per persoon tot over de 1.000,- euro per persoon.


Des te meer u aangeeft wat u van ons verlangd des te passender maken wij een offerte.


Locatie 

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

 

Contact

Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.