4×4 Wip

4x4 Wip


Zoekt u iets spectaculairs? 

4×4 Wip. Camel Events beschikt over een 4×4 wip waarmee je op locatie een super spectaculair event kunt wegzetten, op ruim 4 meter hoog gaat je auto ineens naar beneden.. Super spectaculair!

Onze 4×4 wip of Thimber bridge wordt vaak door andere partijen gebruikt om bijvoorbeeld hun 4×4 auto’s te promoten (BMW, Volvo) of bijvoorbeeld een evenement van bijvoorbeeld een 4×4 vereniging.


Camel Events heeft de beschikking over allerlei materiaal, waardoor op locatie een mobiel 4×4 parcours gebouwd kan worden met uitdagende hindernissen.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan een parcours op hoogte waar u met een 4×4 wagen over planken rijd maar links en rechts liggen niet even hoog waardoor het spectaculair rijden is.

Zo hebben we bijvorbeeld voor de 4D challenge (een event van de Land Rover Cub Holland waarbij er 4 dagen zeer zware opdrachten waren voor de deelnemers) een parcours opgebouwd midden in Domburg op een plein.

Ook kun je de 4×4 wip gebruiken om een Dakar team te promoten op een locatie waar het bedrijf dat de 4×4 Dakar wagen sponserd zijn hoofdkantoor heeft. Zo heeft de wip een dag op de locatie van Mammoet gestaan en in die dag bijna 2000 mensen een beleving gegeven hoe het is om met een 4×4 Dakar wagen over een hoge bergtop te rijden.

Vaak rijden de instructeurs van Camel Events zelf omdat de brug erg hoog en stijl is en voor een onervaren chauffeur te gevaarlijk kan worden.


Locaties

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Klik hier voor een overzicht van de meest gebruikte locaties. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over een 4×4 wip of een van de andere 4×4 hindernissen van Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.