4×4 Offroad

Droomt u er ook van om in een echte 4×4 een uitdagend parcours te bedwingen?


4×4 offroad. Dat kan met de Camel Events Range Rovers of Landrover Discovery’s. U vertrekt vanaf een locatie om bij u in de buurt een leuke rit te gaan maken.

 

We beschikken over verschillende uitdagende terreinen in Nederland, Duitsland en België.U volgt een 4×4 cursus met uw relaties, personeel of vrienden. Wij adviseren u graag welke locatie het meest geschikt is voor uw 4×4 avontuur.

 

Alleen door samen te werken krijgt u de auto’s daar waar u ze wilt hebben.

Offroad | 4x4 cursus | bedrijfsuitje

Wij bieden programma’s van een uur tot een hele dag of weekeinde in België waar we in de Ardennen een geweldig terrein tot onze beschikking hebben met ongekende mogelijkheden:
– Flinke hoogte-verschillen

– Uitdagende rotspartijen

– Beekjes

– Smalle doorgangen

  Kortom, alles voor de echte avonturier

  En natuurlijk staat veiligheid altijd voor op bij 

  het rijden met onze 4×4 offroad wagens.

 

4x4 | landrover | cursus | bedijfsevenement

 

Extremer? Ook in Portugal hebben we een 4×4 locatie met blokhutten.

Portugal is een zeer mooi land waar we een aantal wagens hebben staan, we zitten in de buurt van Vila Real en kunnen ook de reis naar Portugal voor u regelen.

 

Locatie 4×4 Offroad

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Camel Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?


Contact

Wilt u meer weten over 4×4 offroad bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op . Onze 4×4 experts helpen u graag  op weg (of liever nog: er vanaf) om een leuk bedrijfsuitje met 4×4 rijden te organiseren op de locatie die het best bij u past.