Off road rijden

Offroad rijden: een activiteit die perfect aansluit bij uw zoektocht naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit voor uw evenement of bedrijfsuitje. 4×4 offroad rijden (ook wel terrein rijden genoemd) kan bij Camel Events met originele Range Rovers. We zorgen voor een unieke en onvergetelijke belevenis.

Offroad rijden in Nederland, België of Duitsland

Camel Events biedt het off road rijden/terrein rijden ook aan in een gevarieerde 4×4 cursus op diverse locaties in  Nederland, België en Duitsland. Onder begeleiding en training van onze professionele instructeurs leert u het optimaal beheersen en besturen van een 4×4 terreinwagen.

Leer terrein rijden

Camel Events hanteert als één van de weinige aanbieders het uitgangspunt om de deelnemers zoveel mogelijk te laten rijden. Ervaren van het off road rijden is immers het leukste wat er is. Oftewel: beleven is meemaken. Jullie gaan bij het terrein rijden de volgende uitdagingen aan: 

  • – Hoogteverschillen
  • – Rotspartijen
  • – Smalle doorgangen
  • – Schuine delen
  • – Beekjes

Offroad rijden met Camel Events

Invulling offroad rijden naar uw wensen

We bieden een spannend uitje, waarbij wij natuurlijk altijd de veiligheid bewaken. Echter, een portie adrenaline is gegarandeerd! Echte avonturiers zullen zich zeker vermaken. Het trotseren van deze ‘hindernissen’ gebeurt om en om, zodat iedereen de spanning van het offroad rijden ervaart. Het is ook mogelijk om in het programma teambuilding elementen toe te voegen. Eigenlijk kunnen we in overleg dus de dag de voor u gewenste invulling geven.  

Off road rijden op locatie naar keuze

Vanaf minimaal 6 tot maximaal 250 personen organiseert Camel Events een bedrijfsuitje op alle gewenste locaties. Heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte? U kunt al offroad rijden vanaf één uur op een locatie naar keuze. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Heeft u interesse in offroad rijden als uw evenement, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op.