Bedrijfsuitje veiligheid

Bedrijfsuitje veiligheid

Veiligheid en bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje veiligheid. Omdat u niet wilt dat er tijdens dat leuke bedrijfsuitje ook maar iets mis gaat met uw dure personeel heeft Camel Events goed opgeleide instructeurs en zijn er regels waaraan u als deelnemer zich moet houden. Als u een evenement bij ons boekt zijn helmen en haarnetjes gewoon keurig bijgeleverd. Bij sommige onderdelen is het dragen van een gordel verplicht.

Ook zijn onze voertuigen soms begrensd om ongelukken door onervarenheid van de bestuurders proberen te voorkomen. Bij Segway cursussen en ritten hebben wij speciale fietshelmen zodat u toch beschermd bent. Ook heeft Camel Events haar voertuigen verzekerd tegen Wettelijke Aansprakelijkheid.

Onze instructeurs geven vooraf altijd uitleg over hoe het voertuig veilig te gebruiken. Vaak zijn het logische regels die er altijd zijn voor uw en anderen hun veiligheid. Wilt u meer info over de veiligheid en onze voorwaarden vraag dan gerust uitleg aan een van onze Event Managers.

Sinds kort mag Camel Events ook bedrijfsuitjes verzorgen voor SHELL deze zeer kritische klant (als het om veiligheid gaat) is zeer te spreken over onze veiligheidsregels!

Contact

Wilt u meer weten over bedrijfsuitje veiligheid bij Camel Events? Neem geheel vrijblijvend contact op.